Rudolf Steiner Educare
Rudolf Steiner Educare

Welkom

Elk kind is anders. En ook weer een beetje hetzelfde. Spelen, uitgedaagd willen worden, nieuwsgierig naar wat achter de horizon ligt, dromen over later als ik groot ben. En dan voor het eerst naar school. Maar welke?

Want net als uw kind zijn alle scholen anders en toch ook weer een beetje hetzelfde. Overal leren ze taal en rekenen en met elkaar samenwerken. Leren ze wat nodig is om zich te ontplooien. Maar de ene school doet het anders dan de andere. De Rudolf Steiner School is zo’n andere school.

Ons leermotto is dan ook: ’werken aan je toekomstdromen’. Dit motto klinkt door in het leerplan van de Rudolf Steiner Educare. Daarin draait het niet alleen om kennis, maar ook om zelfvertrouwen en creativiteit. Naast het leren met het hoofd, staat ook het leren met hart en handen centraal. En naast het denken, ontwikkelen kinderen ook het voelen en het willen. Rijk onderwijs! Klik hier voor de identiteit en visie van onze school. 

Interesse?

Kom dan gerust een bezoekje brengen aan onze school. Er zijn geregeld activiteiten waarvoor ik u graag wil uitnodigen. Rondleidingen, een gezellige adventsmarkt of een lezing. Kijk op de website bij weekbericht of agenda voor meer informatie hierover. U kunt natuurlijk ook gewoon even bellen voor een afspraak (077-3543587) of vul het contactformulier op de website in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

Annie Storm, schoolleider.

Sfeerimpressie Rudolf Steiner Eduare

© Rudolf Steiner Educare Venlo 2021. Alle rechten voorbehouden.