Rudolf Steiner Educare
Rudolf Steiner Educare

BSO De Buitenkans

Buitenschoolse opvang De Buitenkans, een tweede thuis!

Als onderdeel van Rudolf Steiner Educare bieden we buitenschoolse opvang in een huiselijke sfeer voor kind(eren) van 4 tot 13 jaar.

Wij willen voor de kinderen na school een liefdevolle, gezellige en ook uitdagende omgeving scheppen. In alle vrijheid en vanuit hun eigen belevingswereld kunnen ze zo hun eigen mogelijkheden ontdekken en ontwikkelen. Een warme belangstelling voor de natuur, een vast ritme en terugkerende rituelen zijn hierbij belangrijke hulpmiddelen. We kiezen bewust voor biologische voeding. De kinderen worden na school ontvangen in de mooie en lichte ruimte gelegen in het schoolgebouw van Rudolf Steiner Educare.

We hebben een grote speelplaats met veel groen en leuke speeltoestellen. Aan de andere kant van de school ligt een speelweide waar de kinderen kunnen voetballen, tafeltennissen en klimmen. Aan deze zijde liggen ook onze biologische moestuintjes, waar de kinderen tuinieren en ervaren hoe alles groeit en bloeit. Als het weer het toelaat gaan we wandelen naar het Bergerpark. In de schoolvakanties bieden we een extra leuk programma.

Kom gerust eens kijken, in de ruimte van de BSO liggen inschrijfformulieren en informatieboekjes. Voor het maken van een afspraak, vragen en meer informatie bent u van harte welkom bij: Hanna Geurts (coördinator BSO) tel: 06-15275623   email: h.geurts@stichting-istia.nl

Melding bij ziekte of afwezigheid tel. 077 – 354 52 50

© Rudolf Steiner Educare Venlo 2021. Alle rechten voorbehouden.