Rudolf Steiner Educare
Rudolf Steiner Educare

Kinderopvang

Rudolf Steiner Educare,  meer dan een gewone kinderopvang!

Bent u op zoek naar goede opvang voor uw kind(eren) van 0 tot 13 jaar? Een plek waar uw kind veilig is, zich vertrouwd voelt en bovenal kind kan zijn? Een plek waar bewust gekozen wordt voor biologische voeding? Kom dan eens kijken bij Rudolf Steiner Educare. We hebben kinderdagopvang op antroposofische grondslag voor de allerkleinsten van 0 tot 4 jaar in kinderdagverblijf (KDV) Christoffeltje en kinderopvang na schooltijd voor kinderen van 4 tot 13 jaar in buitenschoolse opvang (BSO) De Buitenkans. Elk seizoen heeft zijn eigen liedjes, spelletjes, jaarfeesten en activiteiten.

Een Australisch gezegde luidt: ‘Het mooiste wat je een kind mee kunt geven zijn wortels en vleugels’. Om stevig op aarde rond te stappen en om een evenwichtig mens te zijn, heeft een kind een basis van vertrouwen nodig: vertrouwen in zichzelf en in de wereld. Dat krijgt het in een liefdevolle, huiselijke en ook uitdagende omgeving, waar ieder kind de ruimte krijgt om zelf de wereld te ontdekken.

Nieuwsgierig geworden? Lees verder onder BSO De Buitenkans en KDV Christoffeltje hoe wij dat doen.

Voor het maken van een afspraak, vragen en meer informatie bent u van harte welkom bij: Bianca Kempff-Metze (manager kinderopvang), iedere dag aanwezig van 9:00 tot 15:00 uur. Tel: 077-3543587 / 06-47345976 of stuur een e-mail naar: bianca@rudolfsteinereducare.nl

© Rudolf Steiner Educare Venlo 2021. Alle rechten voorbehouden.