Rudolf Steiner Educare
Rudolf Steiner Educare

KDV Christoffeltje

Kinderdagverblijf  Christoffeltje,  vertrouwd huiselijk en gezellig!

Als onderdeel van Rudolf Steiner Educare bieden we kleinschalige kinderdagopvang in de huiselijke sfeer voor kind(eren) van 0 tot 4 jaar.

Hier spelen we met elkaar en genieten van verhalen, versjes en liedjes. De lichte en gezellige ruimten zijn ingericht met zachte kleuren. Het speelgoed is gemaakt van natuurlijke materialen, zoals wol, katoen en hout. We kiezen bewust voor biologische voeding en we werken vanuit nabootsing, rust ritme en herhaling, respect eerbied en dankbaarheid.

We hebben een heerlijk tuintje met volop groen, waar veel te beleven valt: de warme zomerzon, de harde herfstwind en de regenplassen om in te stampen, de sneeuwvlokjes die naar beneden dwarrelen en de eerste zachte lentedag met de krokusbolletjes die weer te voorschijn komen. Ook zijn hier (loop)fietsjes, een klein huisje en een grote zandbak waar we zandtaartjes kunnen bakken.

Om de sfeer te ervaren, nodigen wij u uit om eens een kijkje te komen nemen. Voor het maken van een afspraak, vragen en meer informatie bent u van harte welkom bij: Angelique Nijssen (coördinator KDV Christoffeltje): 077-3543587 / 06-36300386 of stuur een e-mail naar: angelique@rudolfsteinereducare.nl   Hopelijk tot ziens!

Melding bij ziekte of afwezigheid tel. 077 – 354 52 50 (Christoffeltje in school) tel. 077 – 352 87 71 (Christoffeltje in het huisje)

© Rudolf Steiner Educare Venlo 2021. Alle rechten voorbehouden.